Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Çardak Halk Eğitimi Merkezi

Telefon : 02588511422
Belgegeçer : 02588511422
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://cardakhem.meb.k12.tr
Adres : Hürriyet, Hüsamettin Özcan Cd. No24, 20350 Çardak Özdemir Sabancı Osb/Çardak/Denizli
VİZYON : Eğitim,öğretim ve araştırma kalitesiyle Türkiye ve dünyada tercih edilen, - Takım çalışmasını teşvik eden katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip, - Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş,kalıcı ve özgün eserler ortaya koyar, - Evrensel değerlere saygılı,toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş sürekli gelişen, - Türkiye ve dünyanın neresinde olursa olsun aldıkları eğitimle ihtiyaç duyulan alanlarda kendi iş başarılarını sağlamış insanların yetiştirdiği, gelişmiş ülke standartlarında eğitim veren tercih edilen bir MERKEZ olmaktır.
MİSYON : Türk Milli Eğitimin temel ilkeleri doğrultusunda yaygın eğitimin önemini özümsemiş örgün eğitim sisteminin içinde olan ve dışına çıkmış vatandaşlarımıza yaşı ne olursa olsun ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim vermek, piyasa şartlarına uygun sağlayabilecek bilgi ve tecrübe aktarmak, gelişmiş ülkelerin çalışma ve eğitim seviyesine ulaşmasını sağlamak için var olan bir yaygın eğitim kurumuyuz. Cumayeri Halk Eğitimi Merkezi olarak sevgi,akıl bilgi ve gayret anlayışı ile yola çıkan, her yerde, herkes için her zaman eğitim anlayışını düstur edinmiş ve Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ile 1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu´nun belirlediği yasal sınırlılıklar içinde bireyler yetiştirmek
BAŞARILAR : 0

Derslik :4
Atölye-İşlik :2
Öğretim Şekli :TAM GÜN TAM YIL
Saatler :
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Çardak Minibüsleri ile 20 dakikada bir ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Yazları sıcak ve kurak, kışları yumuşak geçen Subtropik (bir geçiş) iklimin etkisindedir. Yörede geçiş iklimin hakim olması, Akdeniz bitki türleri ile step, İç Anadolu bitki türlerinin yakınlaşmasını ortaya çıkarmıştır. Bunlar bozkır görünümlü tepe ve meralar ile Maymun Dağı eteklerinde görülür, bunda Acı Göl´ün çoraklaştırıcı rolününde etkisi büyüktür. 2000 nüfus sayımına göre; merkez ilçe 5.656, toplam nüfusu 11.253´dür.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz İlçe Merkezinde yer almaktadır. İl Merkezine uzaklık 55 KM´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :